0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Drejtoria E Pergjithshme E Metrologjise / General Directory Of Metrology Tirane , Shqipëri

+355 04 2233 174 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres Km 8, Rruga Dytesore

Vendodhja ime