1Konsulence Biznesi

DIMENSION HR Tirane , Shqipëri

+355 692046320 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca shumë vjeçare e stafit të saj është një potencial në shërbim të organizatave, kompanive, individëve me qëllim përmirësimin dhe konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.
Konsulence per manaxhim StrategjikRekrutim PersoneliPrograme TrajnimiMenaxhimi I burimeve njerezore ETJ.

Tirane , Shqipëri
Pallati Hoxholli, Prane Sheshi Wilson, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

09:00-17:00