4Inoks

Dimax Albania Tirane , Shqipëri

+355 676074063/4 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Dimax Albania, e themeluar ne vitin 2013, eshte nje kompani e specializuar në ofrimin e zgjidhjeve cilesore ne sektorin hidraulik dhe industrial. Aktiviteti kryesor konsiston ne prodhimin dhe tregtimin e rekordeve dhe tubave me presione te ndryshme. Baza jonë e konsumatorëve është dëshmi e reputacionit te një kompanie që po përparon në risi të projektimit duke përdorur teknika të përparuara të prodhimit të cilat janë fituar me vitet e eksperiencës. Ne kemi një gamë të madhe të produkteve standarde dhe të bërë me porosi. Për shkak të rolit të rëndësishëm që luan, kompania Dimax është e angazhuar për krijimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të fuqishme me konsumatorët.
Dimax Albania ofron:
 1. Tuba Presioni
 2. Tuba per temeratura te larta
 3. Tuba per temperatura te uleta
 4. Tuba Hidraulike
 5. Tuba Industriale
 6. Tuba Plastike
 7. Tuba per Saldim
 8. Tuba Telefoni
 9. Mbeshtjellese tubash
 10. Fllanxha
 11. Rekorde Ajri
 12. Rekorde Frenash
 13. Rekorde Kondicioneri
 14. Tuba per kimikate
 15. Tuba per Zjarrefikese
 16. Tub Nafte
 17. Tuba Inoksi
 18. Shtrenguese
 19. Kamlok
 20. Bashkues Ajri
 21. Manometra
 22. Pajisje Kavosh
 23. Vajra
 24. Pompa per Graso
 

Tirane , Shqipëri
Rruga "Gjergj Legisi", ish NUB Laprakë, Tiranë

Vendodhja ime

+
Orari

8:00 - 16:00