0Agjenci Marketingu

Concept Marketing Tirane , Shqipëri

+355 0688718217 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Concept Marketing është agjencia më e re në tregun shqiptar e cila operon në fushën e marketingut, menaxhimit, dizajnit etj. Ekipi ynë, është i përbërë nga një grup të rinjsh, profesionistë, të shkolluar në Universitetet më të mira brenda dhe jashtë Shqipërisë, të cilët do të kujdesen për suksesin e biznesit tuaj. "Konceptin", si bërthamë e të qënit i suksesshëm në marketing, e kemi implementuar si emër të agjencisë sonë. Pikërisht zotërimi i një koncepti dhe ideje të duhur, është receta e suksesit që agjencia jonë ka rezervuar për biznesin tuaj.
Menaxhim Rrjetesh SocialeWeb DesignGraphic DesignBrandingVideo ProductionMarketing Strategy

Tirane , Shqipëri
Rr. Frosina Plaku, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

09:00 - 17:00