15Posta e shpejtë

COEX Albania Tirane , Shqipëri

+355 0698009008 [email protected]

Vlerësime 4 / 5. Numër vlerësimi: 4

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Gjendemi me prane jush me shpejtesine, korrektesine dhe sigurine e terheqjes se dergesave nepermjet korriereve te specializuar. Te gjitha dokumentat pakot apo materialet tuaja te nevojshme per shperndarje ne destinacionin e duhur do terhiqen nga korrieret tane ne oraret qe ju nevojiten dhe do te jene ne dispozicion per shperndarje, ku siguaria edhe ruajtja e ketyre materialeve eshte ne konfidencialitetin tone. Ne zoterojme nje flote prej 22 autoveturash edhe me shume se 15 mjete motorrike te pajisura me kamera sigurie edhe GPS te cilat bejne shperndarjen edhe mbledhjen e dergesave tuaja.
  1. Door to Door (nga residenca apo zyrat e derguesit ne residence, apo ne zyren e marresit)
  2. Dorezimi i objekteve ne Tirane Objektet e terhequra brenda ores 13:00 dorezohen 2-6 ore te dites ne vijim. Objektet e terhequra pas ores 13:00 dorezohen dorezohen  diten e neserme deri ne oren 13:00 (ne varesi te orarit te marresit te objektit)
  3. Dorezimi ne rrethe Behet gjate orarit te punes se dites se neserme te grumbullimit te tyre (0-48 ore nga grumbulli).Per objektet postare qe kane probleme me adresen e marresit ose per arsye te ndryshme dorezimi, behen 3 tentativa kontakti me marresin.
  4. Pick Up Mbledhja e produkteve, porosive apo materialeve ne pikat e klienteve gati per dorezim
  5. Likuidime te shpeshta apo te personalizuara ne baze te nevojave te klienteve tane
 

Tirane , Shqipëri
Rr. Milto Sotir Gurra

Vendodhja ime

+
Orari

E Hene: 08:00 - 21:00 E Marte: 08:00 - 21:00 E Merkure: 08:00 - 21:00 E Enjte: 08:00 - 21:00 E Premte: 08:00 - 21:00 E Shtune: 08:00 - 21:00