12Avokate dhe konsulence ligjore

CLO Legal Solutions Tirane , Shqipëri

+355 +35542220022 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

CLO Legal Solutions është një studio ligjore me praktikë të gjerë në zgjidhjen e problematikave individuale dhe të biznesit në Shqipëri. Avokatët dhe profesionistët tanë ofrojnë shërbime të larmishme për një game të gjerë klientësh, gjithnjë në rritje, qofshin këta individë apo persona juridike, vendas e të huaj, në çështje Administrative, Bankare dhe Financiare, Investime, Konkurencës, Marrëdhënie Kontraktore, Tregtare, Zgjidhje Mosmarrëveshjesh, Mbledhje Detyrimesh të Prapambetura, Punësimi, Sigurime, të Pronësisë Intelektuale, Tatimore apo që lidhen me Tregtinë. Jemi gjithashtu krenarë për ekspertizën tonë në projekte të industrive automobilistike, energjitike dhe infrastrukturore, hoteleri, resorte dhe turizëm, institucione financiare, kapitalit privat, kujdesin shëndetsor,  mbrojtjes së konkurencës, pasuri të paluajtshme, sport dhe modë, teknologji, media dhe telekomunikim. Jemi gjithnjë të fokusuar për t’ju garantuar shërbimin më cilësor të mundshëm dhe për të ofruar këshillim të qartë dhe të bazuar në kuptimin real të çdo çështje. Ndihemi të privilegjuar që kemi mundësinë të komunikojmë dhe shpresojmë të kemi kenaqësinë të bashkëpunojmë duke Ju ofruar angazhimin, eksperiencën dhe profesionalizmin tonë për të gjetur zgjidhjen më të mire për çështjet tuaja tregtare apo individuale.
Avokatët dhe profesionistët tanë ofrojnë shërbime të larmishme për një game të gjerë klientësh, gjithnjë në rritje, qofshin këta individë apo persona juridike, vendas e të huaj, në çështje Administrative, Bankare dhe Financiare, Investime, Konkurencës, Marrëdhënie Kontraktore, Tregtare, Zgjidhje Mosmarrëveshjesh, Mbledhje Detyrimesh të Prapambetura, Punësimi, Sigurime, të Pronësisë Intelektuale, Tatimore apo që lidhen me Tregtinë.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Bajram Curri, Ndetesa Palma e Arte n. 110, K. 5, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

9:00- 18:30