3Hidraulike & aksesore

Clima Plus Al Tirane , Shqipëri

+355 0672010604 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 4

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Clima Plus është kompani shërbimi me staf të specializuar ne instalimin dhe mirëmbajtjen e  Sistemit Ngrohje-Ftohje(HVAC), Aspirim - Kondicionim, Sistem mbrojtje kundra zjarrit(MKZ), Panele Diellore, Hidraulike etj. Me më shumë se 11 vite eksperiencë, ne kërkojmë të vazhdojmë qëllimin kryesor për të ofruar shërbimet me standartet më të larta Çdo projekt, duke filluar nga projektet e shtëpive e deri te projektet e ndërtesave komerciale/industriale, analizohet, planifikohet, dhe ekzekutohet me saktësi dhe në detaje pasi ne besojmë që e bukura formohet nga detajet.
Ngrohje-Ftohje(HVAC),
  • Aspirim
  • Kondicionim ,
  • Sistem mbrojtje kundra zjarrit ( MKZ) ,
  • Panela Diellor,
  • Hidraulike etj.

Tirane , Shqipëri
Rruga Loni Ligoni, Tirane, Albania

Vendodhja ime