3Qëndra tregtare

Citypark Tirane , Shqipëri

+355 0694031484 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 3

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Destinacioni lider për shopping dhe për të kaluar kohën e lirë, inovativ dhe dinamik, Citypark është qyteti magjik, i krijuar për t’i gëzuar të gjithë. Citypark është qëndra e vetme tregtare, e vendosur brenda një kompleksi prej 182000 m2, ku merr sinergji me qëndra të tjera atraktive, si Autocity, showroom më i madh i makinave në Shqipëri, prej x m2 ashtu si dhe Business Office Park prej x m2. Citypark synon të vijë si një vend i preferuar për Miqtë e tij, duke qënë një destinacion gjithëpërfshirës dhe fantastik per argëtim, ushqim dhe shopping. Citypark do të ofrojë shumëllojshmëri, cilësi dhe perfomancë duke u fokusuar në eksperienca mbreslënëse dhe kënaqesine e Miqve te tij.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tr – Dr, Km 12, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

9:00 - 21:00