5Bujtina

Chestnut Hill Hotel Tropoje , Shqipëri

+355 +355696300300 [email protected]

Vlerësime 3 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

HOTEL & RESTORANT NE TROPOJE - CHESTNUT HILL "KODRA E GESHTENJAVE"
Chestnut Hill ndodhet ne Km 10 gjatesine e rruges Bajram Curri - Markaj - Velishte  ne zonen e Alpeve ne lartisine 1000 m mbi nivelin e detit. Prane maleve "Maja e Hekurave" , "Jezerca". Zone me atraksion te larte turistik.
- HOTEL ME KUSHTE DHE KOMODITET TE LARTE
- RESTORANT ME KUZHINE TRADICIONALE DHE MESDHETARE
- GUIDA PER TE VIZITUAR VENDET HISTORIKE , ARKEOLOGJIKE DHE TURISTIKE TE RETHIT TROPOJE
Chestnut Hill “ Kodra e Geshtenjave “
Hotel + Restaurant

Tropoje , Shqipëri
Velisht, Bajram Curri, Albania

Vendodhja ime

+
Orari

24/7