1Klinika private të përgjithshme

Bregova Dental Smile Tirane , Shqipëri

+355 355693932542 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Bregova Dental Smile ofron sherbimin dhe materialet me te mira qe dhembet qe punojme ti keni per jete!
  • Implantologji
  • Kirurgji Estetike
  • Ura Zirkoni
  • Ura Porcelani
  • Mbushje Estetike

Tirane , Shqipëri
Rr. Muhedin Llagani ,pas policise bashkiake

Vendodhja ime