2Softuer & Programe aplikative

BizleMe Tirane , Shqipëri

+355 355 696321559 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 6

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

  • BizleMe është sistemi i faturimit online që të lejon të kontrollosh biznesin tënd kudo duke perdorur një tablet apo smartphone. 
  • I thjeshtë në përdorim, sepse BizleMe të ndihmon me konfigurimet dhe në pak minuta mund të krijosh faturën e parë.
  • I krijuar për ata që e përdorin, nuk duhet të jesh medoemos kontabilist për të qënë përdorues, të gjitha aktivitetet janë menduar për ty! 
  • BizleMe është krjijuar për të qënë i thjeshtë! Në një faqe të vetme faturon, paguan, arkëton e shumë të tjera.

+
Oferta

Provo BizleMe 3 Muaj FALAS. Regjistrohu tani! https://app.bizleme.com/Auth/Login
Sistem faturimi online

Tirane , Shqipëri
Turdiu Center, Kati IV

Vendodhja ime