1Shopping

Big Market CityPark Tirane , Shqipëri

+355 0683610278 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 59

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Big Market Citypark (pjesë e rrjetit të njohur të supermarketeve me të njëjtin emër) është hipermarketi më i madh në Shqipëri me një sipëfaqe 5000 m ².

Ofron një gamë shumë të gjerë prej 30000 produktesh vendase dhe të huaja.

Big Market Citypark ofron për konsumatorin cilësi, garanci, çmimet më të mira dhe shumëllojshmëri e oferta të shumta.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres, Km 12, City Park, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

9:00 AM - 9:00 PM