1Restorante

Bar Restorant Verde Shkoder , Shqipëri

+355 695558050 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Bar restorant Verde ka kuzhine tradicionale te shumllojshme. Ka dy ambiente shum te gjelberta buze lumit Drin perballe me Kalane Rozafa.
Ushqim i fresket dhe sherbim i shpejte e i kulturuar
Peshku dhe mishi

Shkoder , Shqipëri
Bahcallek, Shkoder

Vendodhja ime

+
Orari

6:00 - 00:00