0Avokate dhe konsulence ligjore

Bajram Stafa Elbasan , Shqipëri

+355 0682097086 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Perfaqesim dhe ndihme ligjore ne te gjitha eshtjet penale, civile, administrative e familjare ne te gjithe gjykatat dhe ne te gjitha nivelet ne Gjykatat e shkalles se pare, Gjykatat e Apelit dhe Gjykate te Larte e Kushtetuese. Konsulence juridike ne çdo kohe ne zyre, nepermjet telefonit dhe e-mailit.

Elbasan , Shqipëri
Lagjia "5Maji", Rruga "Lef Nosi", Pallati Nr.700, Kati Nr.1, prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor, Elbasan

Vendodhja ime