0Avokate dhe konsulence ligjore

Avokat Shpetim Kodhelaj Tirane , Shqipëri

+355 0693926530 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Shërbime avokatie dhe konsulencë ligjore, civile, penale, familjare, administrative, tregtare.
 

Tirane , Shqipëri
Rruga e Kavajës, Nd.165, Kati 2, Nr.31, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

8:00 - 16:00