0Avokate dhe konsulence ligjore

Avokat Lefter Xhengo Tirane , Shqipëri

+355 0682049943 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Fushat që operon kjo studio janë: - E drejte Civile - E drejta Penale - E drejte Administrative - E drejte Familjare - E drejte Tregtare - E drejta e Punës - Asistence ligjore për OJF-të - Heqje expulsions /deportation nga EU
  • E drejte Civile
  • E drejta Penale
  • E drejte Administrative
  • E drejte Familjare
  • E drejte Tregtare
  • E drejta e Punës
  • Asistence ligjore për OJF-të
  • Heqje expulsions /deportation nga EU
Per bizneset te huaja - QKB, Krijim Shoqeri, Tatim -taksa,  Leje pune dhe Leje qendrimi per shtatas te huaj ne Shiperi.

Tirane , Shqipëri
Rr "Mine Peza", Tirane

Vendodhja ime