2Avokate dhe konsulence ligjore

Avokat Lefter Xhengo NIPT L418205R Tirane , Shqipëri

+355 0682049943 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Fushat që operon kjo studio janë: - E drejte Civile - E drejta Penale - E drejte Administrative - E drejte Familjare - E drejte Tregtare - E drejta e Punës - Asistence ligjore për OJF-të - Heqje expulsions /deportation nga EU
E drejte Civile E drejta Penale E drejte Administrative E drejte Familjare E drejte Tregtare E drejta e Punës Heqje expulsions /deportation nga EU
Per bizneset te huaja - QKB, Krijim Shoqeri, Tatim -taksa,  Leje pune dhe Leje qendrimi per shtatas te huaj ne Shiperi.

Tirane , Shqipëri
Rr "Haxhi Dalliu", Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

09am Deri 17.00pm