1Avokate dhe konsulence ligjore

Avokat Halil Hoxha Durres , Shqipëri

+355 069 25 93 216 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Studio jone ligjore e specializuar ne fshirjen e espulseve ne Zonen Shengen. Per cdo informacion kontaktoni ne numrin e telefonit 069 25 93 216.

Durres , Shqipëri
Lagjja nr.5, Rruga "Ismail Qemali", Durres, afer ish Rajonit te Policise

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-21:00