5Autokondicionerë

AutoAjsberg Tirane , Shqipëri

+355 +355676660777 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

❄ Më ftohtë nuk bëhet ❄
Autoriparim, Mirëmbajtje,Instalim për sistemet e Trasportit Frigoriferik dhe Autoklima për:❄Autovetura❄Kamiona❄Kontenier❄Produktor akulli.

Tirane , Shqipëri
Rruga 28 Nentori, Yrshek

Vendodhja ime

+
Orari

09:00-18:00