4Pastrim Ambjentesh/ kompani pastrimi

ARTI PASTRIMIT Tirane , Shqipëri

+355 0698237732 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Ne ju ofrome sherbime pastrimi per apartamente, vila, restorante etj.
Larja karrige, divane & kende, larje dyshekesh, tendash & fasada xhami.
Larje tapiceri makinash me avull.
Tel 0698237732 ose 0692991207

+
Oferta

Larje tapiceri makinash me avull per 35 mije leke veturat dhe 45 fuoristradat.
Sherbime pastrimi:-Larje karrige, larje divanesh & kendesh, larje dyshekesh-Larje tendash, larje xhamash, larje fasadash-Larje tapiceri makine me avull-Pastrim apartamentesh, pastrim lokalesh, pastrim vilash etj

Tirane , Shqipëri
Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

24 Ore