3Fashion, Dizajn & Modë

Anisa Collections Tirane , Shqipëri

+355 0696060646 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Fashion Dizajner e specializuar në dizajne të shtypura dhe kombinimin e pëlhurave. Dizajnet e Anisa Collction janë shitur në të gjithë Evropën dhe SHBA.
  • Fustane
  • Kostume
  • Funde
  • Veshje per femije
  • Veshje per femra

Tirane , Shqipëri
Rruga “Muhamet Gjollesha” Perballe Fakultetit te Inxhinierise se Ndertimit, Tirane

Vendodhja ime