1Sisteme kondicionimi

Altec Shpk Tirane , Shqipëri

+355 0692063153 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Altec shpk ju ofron dhe garanton punime dhe materiale cilësore. Eksperienca disa vjecare bën të mundur që të ofrojnë shërbimet më cilësore në fushën e ndërtimit. “ALTEC” sh.p.k punon prej disa kohësh në Shqipëri me një staf të kualifikuar dhe specializuar jashtë shtetit; Greqi, Itali etj. Kanë personel të kualifikuar të përbërë nga inxhinier, arkitekt, ekonomistë, juristë, teknike si dhe specialist të disa fushave të cilët të gjithë janë të fokusuar për të plotësuar gjithë nevojat tuaja. Kanë realizuar punime cilësore dhe të shumëllojshme si: Qendra Komerciale, Qendra Rezidenciale, Qendra Industriale, Qendra Banimi etj. Aktiviteti shtrihet pothuajse në të gjithë vendin, sidomos në rrethet: Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë, etj.. Misioni është të shpërndajnë sa më shumë shërbime cilësore tek cdo klient aktual dhe potencial. Vizioni orientohet drejt zgjerimit më tej të shoqërisë dhe në sektorë të tjerë. ALTEC shpk do të jetë dhe shumë kohë afër cdo klienti për t'i shërbyer me rigorozitet dhe profesionalizëm.

+
Oferta

Promocione per pajisjet e kondicionimit me ulje deri ne 30%
  • Sistem ngrohje-ftohje
  • Rikonstruksion
  • Punime ndertimore
  • Interier
  • Shtrim Izolim Dyshemeje
  • Punime hidraulike
Kondicionere Chigo, Hitachi, Viessmann

Tirane , Shqipëri
Rruga "Muhamet Gjollesha", nr 10, Tirana

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 17:00