4Materiale dhe pajisje mjekesore

Almedical shpk Tirane , Shqipëri

+355 +35542251624 [email protected]

Vlerësime 4.5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

ALMEDICAL shpk është një kompani me një eksperiencë mbi 20-vjecare në profilet laboratorike , si dhe  nga distributorët kryesorë në tregun shqiptar. Jemi tërësisht të fokusuar në distribucionet e pajisjeve mjekësore, laboratorike, kërkimore-shkencore, analizuese-testuese , kalibruese, materiale konsumi, kite-reagent etj. Kemi realizuar me sukses furnizime , instalime dhe trajnime të institucioneve laboratorike shtetërore dhe private duke patur një gamë të gjërë produktesh në pothuajse të gjitha sektorët dhe profilet e ndryshëm laboratorik. Bashkpunojmë me firmat prodhuese më njohura të teknologjisë dhe shkencës bashkohore duke suportuar klientët tanë në kohë reale nëpërmjet agjentëve tanë në shumë vënde të ndryshme të botës. Jemi gjithmonë në dispozicion për konsulencë të huaj dhe vendase për cdo furnizim dhe aplikim për ambjentet tuaja spitalore, laboratorike etj.

Tirane , Shqipëri
Rruga Shefqet Musaraj, Tirane

Vendodhja ime