0Komplekse argetimi dhe kende lojrash

Albanian Gaming Arena Tirane , Shqipëri

+355 +355 69 600 8000 [email protected]

Vlerësime 2.2 / 5. Numër vlerësimi: 10

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Salle lojrash profesionale te standarteve nderkombetare tani ne sherbimin tuaj me profesionalizem dhe dedikim.

- PC & CONSOLE GAMING Lojrat me te fundit si per PC dhe per Console

- TOURNAMENTS Kampionatet te te gjithe genereve si per PC dhe Console

- SNACK BAR Sherbim dhe dedikim

- FREE WIFI HOTSPOT Internet pa limit

Tirane , Shqipëri
Rr Abdyl Frashëri

Vendodhja ime

+
Orari

Open Everyday 24h/7