3Edukim & Trajnim

AlbAcademy Tirane , Shqipëri

+355 +355 67 604 0096 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kompania AlbAcademy është themeluar në vitin 2018 me zyra qendrore në Tiranë. Ajo ka filluar veprimtarinë e saj në trajnimet afatshkurtra profesionale të stafit si dhe me trajnime, kurse dhe konsulence në sektorin e Hoteleri – Turizem.
Albacademy me anë të leksioneve dhe praktikës ju aftëson për një karrierë të sigurtë dhe të suksesshme.
  • Trajnime
  • Kurse
  • Konsulenca

Tirane , Shqipëri
Ruga Tish Daia, Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, Ap1/6.

Vendodhja ime