1Kepuce

Alba Shoes Group Tirane , Shqipëri

+355 0692052731 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

ALBA Shoes Group lind në Shqipëri, në Lac, në 1993 për prodhimin e veshjeve të jashtme . Me kalimin e viteve, kompania u instensifikua në një pikë të tillë që aktiviteti i saj u bë pikë reference për kompani të tjera me famë ndërkombëtare si IG&Co., Geox, Zara, Imac. Largpamësia dhe sipërmarrja e madhe e pronarëve të saj, specializimi të dish-si, përveç investimeve në teknologji avangardë, favorizojnë hapjen e sektorëve të rinj prodhues në Tiranë, Vlorë dhe Corovode. Kompania bëhet një nga realitetet më të mira dhe të rëndësishme ekonomike të Shqipërisë, jo vetëm për veshjet, por dhe për prodhimin e një cikli të plotë këpucësh, duke u specializuar në ato të sigurisë.
  • Kepuce
  • Aksesore

Tirane , Shqipëri
Rr."RILINDJA" Nd.199, 1030 Tirana

Vendodhja ime