0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Agjencia Kombetare E Burimeve Natyrore (Akbn) / National Agency Of Natural Resources Tirane , Shqipëri

+355 04 2257 117 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Bajram Curri, Blloku Vasil Shanto

Vendodhja ime