2Agjenci imobiliare

2R Constuction Tirane , Shqipëri

+355 +355 4 254 937 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

2R Construction shpk ushtron veprimtarine ne nje game te gjere sherbimesh ne fushen e konstruktimeve civile. Shoqeria 2R Construction shpk eshte e orientuar drejt cilesise maksimale te punimeve te saja duke synuar te jete nje faktor i rendesishem ne konstruktimet civile. Shoqeria i jep nje rendesi te veçante kualifikimit dhe trajnimit te stafit te saj, duke krijuar hapesirat e nevojshme per karrieren e tyre profesionale. Cfare Ofron 2R Construction shpk ushtron veprimtarine ne nje game te gjere sherbimesh ne fushen e konstruktimeve civile. Shoqeria 2R Construction shpk eshte e orientuar drejt cilesise maksimale te punimeve te saja duke synuar te jete nje faktor i rendesishem ne konstruktimet civile. Shoqeria i jep nje rendesi te veçante kualifikimit dhe trajnimit te stafit te saj, duke krijuar hapesirat e nevojshme per karrieren e tyre profesionale.

Tirane , Shqipëri
Rr. Vaso Pasha

Vendodhja ime

+
Orari

08- 16