10 Këshilla ekspertësh që do t’ju ndihmojnë të mësoni dhe rriteni si një drejtues biznesi.

Drejtimi i një biznesi të vogël kërkon që sipërmarrësit të mësojnë vazhdimisht. Ju duhet të mësoni për klientët tuaj, të mësoni strategji të reja të përmbajtjes dhe madje të mësoni se si të përballeni me përvojën tuaj si sipërmarrës. Për të patur një ndjesi për të gjitha këto mësime të ndryshme, lexoni këshillat e mëposhtme nga anëtarët e komunitetit online të biznesit të vogël.

Lexoni mendjet e klientëve tuaj të synuar
Njohja e klientëve tuaj është thelbësore për krijimin e produkteve, shërbimeve dhe strategjive efektive të marketingut. Pra, si mund t’i hulumtoni në mënyrë efektive klientët tuaj për të zbuluar se si mendojnë dhe çfarë i motivon ata?

Sillni gjallëri dhe trafik në faqen tuaj të internetit
Përmbajtja online e biznesit tuaj nuk duhet të përdoret vetëm një herë. Duke ripunuar përmbajtjen e vjetër, ju mund ta rrisni edhe më shumë kilometrazhin me anë të përpjekjeve tuaja duke sjellë edhe më shumë klientë të rinj në faqen tuaj.

Lundroni në “valët” e biznesit
Drejtimi i një biznesi të vogël pothuajse nuk shkon kurrë në një rrjedhë të qëndrueshme. Ka të ngjarë që të keni periudha super të ngarkuara dhe periudha super të ngadalta. Pra, si mund të menaxhoni lundrimin në këto valë të paqëndrueshme?

Implementimi i Strategjive të Avancuara të SEO
Shumë nga bizneset e sotme mbulojnë tashmë bazat kur bëhet fjalë për SEO. Por ka mundësi që të shkoni edhe më tej për të sjellë trafik të ri organik në faqen tuaj. Përditësohuni me strategjitë e reja që do të përdoren në 2020 dhe kështu ju mund të mësoni më shumë rreth asaj që është në horizont.

Zhvilloni pyetje përpara se të shikoni të dhënat
Bizneset sot kanë akses në të dhëna më shumë se kurrë më parë. Por, pa ndryshuar qëllimi i përdorimit të këtyre të dhënave nuk do të arrini në ndonjë përfundim të dobishëm.

Kini kujdes nga ndikuesit mashtrues të marketingut
Ndikuesit e marketingut mund të sjellin një efekt të madh për markat. Por jo të gjithë ndikuesit do të jenë efektivë. Në fakt, disa mund ta përfaqësojnë veten mjaft keq në mënyrë të konsiderueshme.

Kapni gabimet e SEO gjatë fazës së zhvillimit duke përdorur Testet e Automatizuara
Gabimet e SEO në faqen tuaj mund të ndikojnë në mënyrë dramatike në trafikun e faqes tuaj. Por nuk keni nevojë të lançoni faqen tuaj dhe më pas të zbuloni gabimet. Ekzistojnë teste të automatizuara që mund të përdorni për të kapur këto gabime gjatë fazës së zhvillimit.

Konsideroni qarkullimin e punonjësve
Pavarësisht se sa fort punoni për të mbajtur punonjësit tuaj të lumtur, ka të ngjarë të përjetoni disa lëvizje në fund. Kur kjo të ndodhë, duhet të jeni në gjendje ta përballoni me efikasitet në mënyrë që biznesi juaj të mos vuajë.

Krijoni një strategji efektive të përmbajtjes për blogun tuaj
Ndarja e përmbajtjes në faqen tuaj jo domosdoshmërisht do të sjellë përfitim për biznesin juaj. Ju duhet të siguroheni që lloji i përmbajtjes që po ndani është i qëllimshëm dhe efektiv.

Menaxhoni përvojën e përdoruesve për produktin tuaj
Përvoja që klientët kanë me produktin tuaj ndikon në gjasat që ata do të bëjnë biznes me ju në të ardhmen dhe / ose rekomandojnë biznesin tuaj te të tjerët. Pra, si mund të ndikoni në atë përvojë të përdoruesit tuaj?

Burimi: Small Business Trends