Receta për një biznes të shëndetshëm.

Thonë që marketingu është “zemra” e biznesit. Një zemër që nuk funsionon mirë duhet të kurohet. Në botën e digjitalizimit, kura për zemrën e biznesit do të jetë digjitale.

Recetën e gjeni si më poshtë:

  • 1 dozë logo e cila do të ndihmojë biznesin të identifikohet nga të tjerët.
  • 1 dozë website do të ndihmojë klientët të marrin informacion për shërbimet tuaja. Nëse shërbimet që biznesi juaj ofron përmbush kërkesat dhe nevojat e klientëve, ai do të blejë nga ju dhe ju do u shisni atyre. Në fuknsion të tij do të vendoset SEO dhe SEM.
  • 1 dozë listim biznesi në direktori online për të ndihmuar biznesin tuaj të përmirësojë prezencën online, reputacionin dhe të ardhurat. Gjithashtu listimi i biznesit ne direktori online do ju bëjë që klientët t’ju gjejnë më lehtë dhe ndihmon në SEO (Optimization of Engine Search). Ndihmon në targetimin e tregut lokal përmes rezultateve të motorit të kërkimit.
  • 2-5 doza rrjete sociale (facebook, instagram, twitter, linkedin, youtube) që do të forcojë besimin te klientët, do të lehtësojë komunikimin me ta dhe do të tregojë qe biznesi juaj është aktiv. Kujdesi i duhur që duhet të bëhet është menaxhimi, marketingu dhe përmbajtja cilësore e rrjeteve sociale.
  • 1 dozë fushata email për të shpërndarë produktet dhe ofertat e fundit te të interesuarit do të rrisë shitjet e biznesit tuaj.
  • Videot promocionale dhe dizajni grafik për broshurat dhe kartvizitat do të ndikojë te klienti për të rritur konvertimet tuaja.

Kjo kurë gjendet te gjejbiznese.com.

Ju mund të regjistroheni për të përfituar.

Na besoni shëndetin e “zemrës” së biznesit tuaj dhe përmirësimi do të jetë i shpejtë. Na shkruani te [email protected] ose në rrjetet tona sociale.

Burimi: gjejbiznese.com