Përfito dhe ti nga oferta e festave!

Janë festat!

gjejbiznese.com, platforma Nr.1 që ka për qëllim promovimin në mënyrë profesionale të biznesit tuaj në Shqipëri dhe jashtë vendit ju sjell ofertat më të mira festive!

30% ulje në të gjitha shërbimet!

Listim në gjejbiznese.com nga ku do të përfitosh:

 • Profil të plotë të biznesit tënd te gjejbiznese.com (Përshkrim të biznesit, rrjete sociale, galeri, instagram real time, oraret e biznesit, shërbimet, produktet dhe njoftime të reja) me 100,000 vizitorë unikë në muaj
 • 5 herë në muaj i listuar te bizneset premium
 • 4 postime/muaj në instagramin e gjejbiznese.com me rreth 50,000 ndjekës
 • 4 story /muaj në instagramin e gjejbiznese.com
 • Google my business unik për biznesin tënd
 • Postim në google nga gjejbiznese.com
 • 1 sponsored në muaj, i targetuar te audienca e synuar në instagram dhe facebook nga gjejbiznese.com
 • Artikull festiv vetëm për ty në blogun e gjejbiznese.com

Menaxhim dhe Marketing rrjetesh sociale të biznesit tuaj

 • Krijimi i profileve në  facebook, instagram
 • Plotësimi i profileve në  instagram, facebook (cover, profile, description etj)
 • 3 postime / javë  në  facebook, instagram
 • 3 story / javë  në  facebook dhe instagram
 • 1 video post / muaj deri 60 sec ose 2×30 sec në  facebook, instagram
 • 1 video story / muaj deri 60 sec në  facebook & instagram
 • 1 fushatë  / muaj në  instagram dhe facebook me kohezgjatje deri në  10 dite
 • Dizajn grafik i postimeve dhe story
 • Përgjigje e mesazheve te klienteve në  facebook, instagram
 • Përgjigje e komenteve te klientëve në  facebook, instagram
 • Menaxhimi i vlerësimeve në facebook
 • Rritje organike e followers në facebook, instagram
 • Rritje followers me promo ads
 • Hashtags deri ne 30 për çdo postim në facebook, instagram
 • Raport Statistikor

SEO

 • Optimizim i motorëve të kërkimit (google, bing, yahoo) kur kërkohet për biznesin tuaj.
 • Fjalë kyçe të lidhura me aktivitetin e biznesit tuaj
 • Rritje e trafikut në faqen tuaj të internetit
 • Rritje e konvertimeve në faqen tuaj të internetit
 • Krijim kontenti për t’u shpërndarë te audienca specifike që lidhet me biznesin tuaj (sherbim, ofertë apo njoftim)
 • Raport mujor statistikor

Website Design

 • Krijimi unik i template të webit, zhvillimi i tij, implementim me sistem menaxhimi për modifikime të mëtejshme si edhe testimi i websitet.
 • Publikimi i lajmeve dhe/ose aktiviteteve dhe/ose ofertave.
 • Listim i projekteve
 • Fotogaleri
 • Video
 • Atribute shtesë
 • Motor kërkimi i brendshëm (kërkim i avancuar)
 • Forma aplikimi (kontakt, kërkesë për porosi etj)
 • Integrim me rrjete sociale
 • Integrim me google maps
 • Aplikim SEO për kërkime të jashtme (google, yahoo, bing)
 • Dizajn Responsiv (për telefona, tablet etj)

Lead Generation

 • Krijim fushate për shërbimin që dëshironi të ofroni.
 • Targetim i audiencës që dëshironi të shohë ofertën apo produktin tuaj
 • Gjenerim klientësh të interesuar
 • Gjenerim të interesuarish për punë (punonjës)
 • Dizenjim baneri i për fushatë.

Bruchure / Flyer / Newsletter / Business Cards Design

 

Bëhu lehtësisht i gjetshëm me gjejbiznese.com. Klienti nuk ju kërkon, por ju gjen, te gjejbiznese.com.

Na shkruani për shërbimin që dëshironi dhe ne ju japim ofertën te: [email protected]

Gjejbiznese është më tepër se një platformë. Ne jemi një agjensi e mirfilltë e digital marketing. Dhe jemi më të besuarit në treg. 

Burimi: gjejbiznese.com