3Hotele

Prestige Resort Durres , Shqipëri

+355 +355 4 2391101 [email protected]

Vlerësime 4.6 / 5. Numër vlerësimi: 9

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Prestige Resort Dikur njihej me emrin “Mak Albania”, por tashmë ai është bërë pjesë e “Hysenbelliu Group” e mban emrin “Prestige Resort”, me vendndodhje në Golem, buzë detit Adriatik.
Shtrihet në një nga plazhet më të bukur në Shqipëri. Ky kompleks turistik u përurua në vitin 1998. Për shumë vite, ky resort turistik, i konceptuar me vila të vogla, ka qenë për destinacioni më i frekuentuar në vend, duke ofruar bukurinë dhe relaksin për ditët e pushimeve. Në 2014, kompleksi u ble nga grupi “Hysenbelliu Group”.
“Prestige Resort” është emri i ri me të cilin u pagëzua ky resort. Pas një rikonstruksioni total të ambienteve të mëparshme dhe pas një rikonceptimi modern, “Prestige Resort” synon të jetë destinacioni turistik më i frekuentuar në rajon. Një nga komplekset me vizion dhe më tërheqës për pushuesit brenda dhe jashtë Shqipërisë, të cilët do të jenë në qendër të vëmendjes, sa i takon shërbimit dhe akomodimit.

Durres , Shqipëri
Mali i Robit, Durres , Shqiperi

Vendodhja ime