0Hotele

Hotel Number One Gjirokaster , Shqipëri

Hotel Nr One ndodhet ne qender te Qytetit dhe eshte nje vend ideal per pushimet tuaja pergjate ndaleses ne Gjirokaster. Qetesia pastertia dhe komoditeti jane karakteristikat qe e bejne teper te frekuentueshem kete hotel ne cdo kohe. Hoteli perbehet prej 30 dhomash nga me te ndryshmet me nje kapacitet mbajtes mbi 75 persona .

+
Oferta

DHOME TEKE 2000 LEKEDHOME DOPIO 3000 LEKEDHOME TRESHE 4500 LEKESUITE 6000 LEKESUITE ME HIDROMASAZH 7000 LEKEDHOME DOPIO ME BALLKON  4000 LEKE MENGJESI 300 LEKE PERSONI TVSH 6%
  • interet free
  • ashensor
  • parking per autobus free
  • larje teshash
  • taksi
  • guide
  • restorant
  • salle konferencash e mbledhjesh

Gjirokaster , Shqipëri
Rruga ''Harillaq Liti'' nr1

Vendodhja ime

+
Orari

24 Ore