0Shopping

Big Market Tirane , Shqipëri

[email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Mbi 124 Supermarkete dhe 4 Hipermarkete në të gjithë Shqipërinë i shërbejnë sot familjeve shqiptare me mbi 30,000 produkte ekskluzive, me një staf prej 1900 njerëzish të përkushtuar për të përmirësuar dhe dhënë shërbimin më të mirë. Big Market e ka filluar aktivitetin e tij në vitin 2000 si një market i vetëm në qendër të Tiranës të quajtur Bashkimi, i cili më pas u rrit në mënyrë të suksesshme, e u zgjerua në një rrjet të tërë...
  1. Produkte Ushqimore
  2. Pije dhe lëngje
  3. Produkte te fresketa të paketuara vendase dhe ndërkombetare
  4. Produkte BIO 100%
  5. Produkte Pa Gluten për kategori specifike nevojash
  6. Produkte nën markën”BIG MARKET”
  7. Higjena e shtëpisë: Detergjente lares të nje game të gjërë Markash pluhur ose lëng.
  8. Produkte Kozmetike dhe higjene personale
  9. Elektronike dhe Elektroshtepiake
  10. Tekstile dhe veshmbathje

Tirane , Shqipëri
Rr. "Prush-Vaqarr”,Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

7:30 - 22:00