Reklamo Biznesin në Gjejbiznese®


#1 në Google Për kërkime biznesi

Mbi 5 000 Biznese të regjistruara

Mbi 500 000 Vizitorë unik në muaj

Mbi 1 000 000 Kërkime biznesi në muaj

Paketa Silver
49 €/ 3 Muaj

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Logo
 • Përshkrim
 • Telefon
 • Adresa
 • Foto Galeri
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Orari
 • Verifikim Biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop në platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • 2 herë në muaj postim me baner në rrjetet sociale Instagram & Facebook
 • 2 postime në muaj tek Story në Instagram & Facebook
 • Raport mujor i shërbimit me statistika.
Porosit këtë paketë

Paketa Gold
89 €/ 3 Muaj

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Logo
 • Përshkrim
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Rrjete sociale
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • 5 foto profesionale te biznesit.
 • 2 herë në muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 4 herë në muaj postim me baner në rrjetet sociale Instagram & Facebook
 • 4 postime në muaj tek Story në Instagram & Facebook
 • 5 herë në muaj sponsorizim në listimin e kategorive dhe faqen e kërkimit.
 • 4 Postime në muaj në Google my Business
 • Raport mujor i shërbimit me statistika.
Porosit këtë paketë

Paketa Platinum
169 € / 3 Muaj

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Logo
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
 • Shërbime
 • Oferta
 • Produkte
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • Piketim në Google Map.
 • 6 foto profesionale te biznesit përfshi edhe një foto 360 Grade.
 • 6 herë në muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 6 herë në muaj postim me baner në rrjetet sociale Instagram & Facebook
 • 6 postime në muaj tek Story në Instagram & Facebook
 • 6 Postime në muaj në Google my Business
 • 2 herë në muaj shpërndarje me email newsletter të gjithë abonentëve tanë
 • 5 herë në muaj sponsorizim në listimin e kategorive dhe faqen e kërkimit.
 • Raport mujor i shërbimit me statistika.
Porosit këtë paketë