1Agjenci turistike dhe udhetime

Tik travel Tirane , Shqipëri

+355 0698884801 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Udhezuesi me i mire per udhetimet tuaja.
 • Bileta avioni, trageti, autobusi.
 • Guida dhe ture te organizuara.
 • Aplikime ne ambasada.
 • Sherbime konsulence per cdo udhetim tuajin.
 • Aplikime per demshperblime ndaj kompanive ajerore.
 • Makina me qera.
Cel: 0699771397
 • Bileta avioni, trageti, autobusi.
 • Guida dhe ture te organizuara.
 • Aplikime ne ambasada.
 • Sherbime konsulence per cdo udhetim tuajin.
 • Aplikime per demshperblime ndaj kompanive ajrore.
 • Makina me qera.

Tirane , Shqipëri
Rr. Fran Bardhi, prane Kristal Center, Tirane.

Vendodhja ime

09.00 - 20.00


Fjalë kyçe: