0Qëndra tregtare

QTU Qendra Tregtare Univers Tirane , Shqipëri

+355 042380100 [email protected]

Vlerësime 3 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

E ndërtuar në vitin 2005, me një mesatare prej 7.1 milionë vizitorësh në vit, QTU është qendra tregtare më e dashur për shqiptarët dhe është e para e këtij lloji e hapur në vendin tonë.Më 13 dhjetor 2018 qendra ngre siparin për t’i shfaqur publikut përmasat e saj të reja, ku hapësirat publike dhe shërbimet janë rikonceptuar plotësisht për t’iu përshtatur më mirë trendeve të konsumatorit dhe për të krijuar nje eksperiencë të re në të bërin shopping.Pas një programi restaurimi me vlerë 15 milionë euro dhe një pune intensive prej 12 muajsh, një dizajn i ri interior, marka dhe sherbime të reja shfaqen për publikun për herë të parë.Mega-struktura tregtare iu nënshtrua një rinovimi dhe ri-stilizimi të plotë dhe vjen me një mjedis të rinovuar tërësisht, me më shumë hapësira, më tepër dritë natyrale, një numër më të madh dyqanesh, mundësi më të mëdha argëtimi, që nga kinemaja Cineplexx, e deri te këndi i fëmijeve që eshtë unik dhe më i madhi në rajon.QTU është pjesë e Grupit Balfin, Grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe nga më të mëdhenjtë në Ballkan.
  • SHËRBIME PËR FËMIJËT
Pranë qendrës sonë do të gjeni ambiente të bollshme dhe miqësore, me ashensore dhe shkallë lëvizëse që mirëpret të gjithë vizitorët përfshirë fëmijët e vegjët. 
  • SHËRBIME FINANCIARE
Gjatë qëndrimit tuaj në QTU ju vijnë në ndihmë dy pika Exchange për çdo këmbim dhe transfertë që mund t'ju nevojitet. 
  • WI-FI
Qendroni gjithmonë "Online" gjatë vizatave tuaja në qendrën tonë. Falë shërbimit të Wi-Fi falas ju mund të ngarkoni foto, flisni me miqtë tuaj, etj, pavarësisht se në cilën zonë të qendrës ndodheni. 
  • PARKING
Mos ngurroni të vini me makinë tek ne. Parkingu nuk përbën aspak problem, pasi janë në dispozicion plot 1000 vende parkimi për ta bërë vizitën tuaj më komode. 
  • LAVAZH
Gjithkush dëshiron të përdorë kohën me efikasitet. Një mënyrë është të shfrytëzoni shërbimin e lavazhit për automjetit tuaj, ndërkohë që ju bëni shopping. 
  • QERADHËNIE
Duke qenë destinacioni i blerjeve më i vizituar për Shqipërinë, QTU është një vend i përshtatshëm që ofron mundësi të mëdha për të zhvilluar një aktivitet apo promovim. 
  • SHËRBIM AUTOBUSI
Stacioni i autobusëve është i vendosur në zemër të qendrës dhe autobusët janë në dispozicion shpesh. Autobusët arrijnë dhe nisen çdo 30 minuta.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane-Durres, km 6, Tirane

Vendodhja ime

9:00 - 21:00