10Kompani transporti

Marjusi Transport Tirane , Shqipëri

+355 +355672622222 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 7

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Bejme transport rrobash, kutish ose objektesh te cfaredo lloji 
  • Transport Brenda dhe Jashte vendit
  • Ç'montim - Montim te mobiljeve
  • Transferime shtepish dhe zyrash
  • Transport mobiljesh
  • Transport per piano
  • Transport materialesh ndertimi
  • Transport produktesh ushqimore
  • Transport nga pikat doganore ne dyqanet apo magazinat tuaja
  • Paketim dhe amballazhim ne kuti
Transport Brenda dhe Jashte vendit Ç'montim - Montim te mobiljeve Transferime shtepish dhe zyrash Transport mobiljesh Transport per piano Transport materialesh ndertimi Transport produktesh ushqimore Transport nga pikat doganore ne dyqanet apo magazinat tuaja Paketim dhe amballazhim ne kuti

Tirane , Shqipëri
Rruga Muhedin Llagani
TIRANE

+
Orari

24h