0Celulare

Last Mobile Tirane , Shqipëri

Shit-Blerje (Celulare, Tableta, Aksesore, Servisim, Programim, Zhbllokim, Laptope)

Cilesi e garantuar.
•Bli me karte iD!
•Bëjme dhe nderrime.
•Bejme transport ne te gjithë Shqiperinë
•Rr.Sami Frasheri Bllok ngjitur me LSI, Tiranë-Shqiperi
•Kontaktoni ne nr e tel 0688333968
BLI ZGJUAR >>

Tirane , Shqipëri
Rr.Sami Frasheri Bllok ngjitur me LSI

Vendodhja ime

+
Orari

09:00 - 21:00