2Kompani transporti

Ikonomi & AM Tirane , Shqipëri

+355 0692065960 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Ne jemi partneri më i besueshëm në transportin e mallrave, në Shqipëri dhe më gjërë. Cfarëdo dhe kurdo që do të donit të transportonit, një gjë është e sigurt me ne: mallrat tuaja do të trajtohen me kujdesin maksimal. Afërsisht 20 vite eksperiencë në fushën e transportit , ku rrjeti ynë është zgjeruar dhe përshtatur për cdo zgjidhje rreth kësaj fushe. Për këtë arsye ne mundësojmë rreth 10,000 dërgesa në vit për klientët tanë.

Tirane , Shqipëri
Koder Mezez, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

8:00 - 17:00