1Dizajn & Grafikë

ark.A_office Tirane , Shqipëri

+355 +355674005505 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Projektimi i hapesirave te brendshme dhe dizajni (reklamat dhe dizajni industrial) jane perparesia jone kryesore. Nga kerkesat e klientit tek projekt zbatimi jemi vetem nje telefonate larg.
Realizimi i hapesirave funksionale, komode dhe sigurisht dizajni perfekt na karkaterizon ne punen tone.
Gjithashtu ofrojme konsulence ne projektim, modelim 3 dimensional, renderizime, faqosje dhe asistence ne modelim 3D, rendera, projekte.

Tirane , Shqipëri
Rruga "Artan Lenja", Tirane

Vendodhja ime